Само в Lupa.bg : Радан пече кюфтаци , докато хората му свалят Орешарски

Политика
21:58 - 04 Октомври 2019
5265
Само в Lupa.bg: Радан пече кюфтаци, докато хората му свалят Орешарски

На уникален интернет скандал между десни фракции в социалните мрежи се натъкна репортер на Lupa.bg. Покрай кампанията за местите избори отцепници от ДСБ, прегърнали вместо „своя” Борислав Игнатов или младока Борис Бонев, или настоящата кметица Йорданка Фандъкова, се изпокараха с верните „тъмносини” с флагман Радан Кънев.

Докато къневистите под строй заливат отлюспените с епитети като „предатели” и „комунисти”, един от тях с инициали Ц. В. направо ги забива в земята. Столичанинът, който е известен участник в 400-дневните протести срещу правителството на Пламен Орешарски, задава въпроса: Къде беше Радан Кънев в „Нощта на Белия автобус?”

Ето как е борил властта настоящият евродепутат на 14.07.2013 г.

Човекът сам си отговаря, като пуска факсимиле от фейсбук профила на настоящия евродепутат от 2013 г. В публикацията Радан се хвали със сочна снимка как пече кюфтаци и мръвки на морето, докато съратниците му ядат палки и мятат камъни пред парламента.

„Този човек се подигра с вас още преди 6 години, а вие за награда го пратихте в Брюксел”, подиграва се с къневистите Ц. В.