Само в Lupa.bg: Радко от "Столичаните" кърка и кара децата си (ГАЛЕРИЯ)

Васил Драганов цяло лято прави пиянски изцепки по морето

Новини
18:15 - 30 Август 2022
10561
Само в Lupa.bg: Радко от "Столичаните" кърка и кара децата си (ГАЛЕРИЯ)

Посетители на крайморско капанче край "Корал" забелязаха актьора Васил Драганов да пие бира и после да се качва в тузарския си мерцедес да вози жената и децата си. Възмутените очевидци ни изпратиха фотодоказателства за изцепката на Радко от "Столичани в повече", която му е пореднаа само в рамките на това лято.

"С часове се налива с бирички, после пали колата и товари семейството, без да му пука. Вярно, че е солиден и с това шкембе вероятно може да носи, ама такова хлапашко поведение не отива на 47-годишен мъж", коментират свидетелите.

През юни Драганов се оплака, че агресивна шофьорка едва не е отнесла него и сина му, докато са се разхождали пеша из Царево. "Сигурно пак е бил къркан и кой знае къде е пресичал", твърдят започнати с битието на актьора.

Още една пиянска издънка на Васил от това лято е добре документирана. Жителят на Царево Дойчин Дойчинов пусна жалба в полицията срещу Драганов преди месец и нещо. Според него актьорът мъртвопиян е замерял с кенчета бира жена му и тъща му в крайбрежно капанче. По случая още вървят проверки.

Фамилията се натоварва на "Мерцедес"-а на Васил Драганов, нищо че актьорът порядъчно се е почерпил