Само в Lupa.bg: Раздори в агитките на ЦСКА и Левски заради наказано знаме на "София-Запад"

Сини фенове откраднали по шумкарски "Червено Панагюрище"

Топ
16:35 - 03 Септември 2019
90922
Само в Lupa.bg: Раздори в агитките на ЦСКА и Левски заради наказано знаме на "София-Запад"

Фенове на ЦСКА са пленили знаме на най-влиятелната фракция на Левски - "София-Запад", научи Lupa.bg. Именно това е причината част от агитката на сините да се изпокара помежду си и отново да изрови томахавката, която привидно заровиха преди време.

"София-Запад" отдавна "колят и бесят" на "Герена", а техни членове бяха замесени и в един от големите скандали преди дни - побоят над меркетинг директора Цветан Вълчев посред бял ден.

Хора от фракцията са имали сблъсък с свои "колеги" от Сектор "Г", при който са загубили знамето. Преди Вечното дерби в неделя основните фракции на Северната трибуна искали да покажат знамето на трибуните, но след редица разправии е било решено то да не се вади на този двубой. Друга от причините е, че лидери от синия лагер - Любовците - Чука и Делев, са помолили това да не се прави, което подразнило феновете на армейците. В крайна сметка знамето ще бъде показано на показ на другото дерби, като преди изминалото, "София-Запад" направили ново.

В същото време в Сектор "В" на националния стадион "Васил Левски" беше разпънато знаме на червените. То е на фенклуба "Червено Панагюрище", но момчетата от възрожденския град не са го загубили в битка. Знамето е било откраднато, след като е било изпрано и простряно да съхне в двор на един от членовете на фенклуба. От това се възползвали левскари, които го откраднали.