Фенове на Левски душиха и биха майка пред сина й! (СНИМКИ)

Ексклузивно
11:53 - 03 Септември 2019
16887
Фенове на Левски душиха и биха майка пред сина й! (СНИМКИ)

За някои хора дъно няма. Няма и думи, с които да се опише случаят - фенове на Левски пребиха и душиха жена пред погледа на сина й и още две негови приятелчета. Случката се разиграла преди Вечното дерби между ЦСКА и Левски в неделя, завършило 2:2.

Галя Стефанова, която е от Благоевград, вазела децата на мач, но малко преди да паркира автомобила в близост до националния стадион "Васил Левски", били нападнати от група освирепели ултраси на сините, които в този момент решили да демонстрират мъжество и сила.

Те нападнали колата, отворили вратите и започнали да душат жената с шъла, а в същото време да я налагат с умруци и шутове. И всичко това пред погледа на сина й - Алекс.

Малко след инцидента те се оплакали на полицията, която констатирала проблема и взела необходимите мерки.

"Преди срещата има подадени две жалби за хулиганство от фенове. Едната от тях е свързана с инцидент в центъра на града, където фен на един от оборите, е нанесъл лека телесна повреда на жена и на едно от трите деца, с които тя е била в момента. След намесата на органите на реда е задържан предполагаемият извършител", е официалната информация на МВР.

В интернет се появиха подигравателни писания, в които се казва, че футболната общественост тръпне в очакване на поредната декларация от „Герена“, в която се обяснява, че сините нямат нищо общо със случая, не са виновни и всъщност, те са пострадалите в грозната сценка.