Само в Lupa.bg: Разследват мистериозна смърт в Дупнишко

Общество
17:57 - 08 Януари 2021
3541
Само в Lupa.bg: Разследват мистериозна смърт в Дупнишко

Вече два месеца разследващите не могат да разберат причините за смъртта на 43-годишния М.М, който беше намерен мъртъв през ноември миналата година в дупнишкото село Дяково.

Мъжът беше открит с огнестрелна рана в гърдите в собствения му автомобил. Първоначалната версия за смъртта бе самоубийство, тъй като разследващите бяха открили в колата законно притежавания пистолет на разстреляния дупничанин.

Близо два месеца прокуратурата не може да направи заключение за причините за смъртта на 43-годишния мъж. Разследването е в начален етап и затова от държавното обвинение отказват да дават информация за престъплението.

Криминалисти предположиха пред Lupa.bg, че дупничанинът не се е самоубил, а е бил убит. „Ако искаш да сложиш край на живота си, ще ти е по-лесно да се застреляш в главата, отколкото в гърдите. Най-вероятно човекът е убит“, коментираха ченгетата.

Може да дължи пари на лихвари, които са го погнали. Може да се е занимавал с наркотици и да не се е отчитал, на когото трябва, предположиха криминалистите.

В същия ден, когато беше открито тялото на 43-годишния дупничанин, беше намерен мъртъв и 49-годишен фермер. Причините за неговата смърт също не са ясни.