Само в Lupa.bg : Развод заради митинга на БСП

Първомайското дефиле на Корнелия Нинова раздели младо семейство

Новини
15:05 - 01 Май 2019
4279
Само в Lupa.bg: Развод заради митинга на БСП

На жестока лична драма се натъкна Lupa.bg в социалните мрежи броени часове след традиционната Първомайска манифестация на БСП. Дефилето на Корнелия Нинова, Елена Йончева и компания е на път да раздели младо столично семейство с невръстно дете.

„Моята заблудена овца е завела 8-месечното ни бебе на манифестация с червените бабички. Вчера изрично й забраних да прави глупости, но я видях в репортаж по Канал 3. Да чакам ли четвъртък, за да подам молба за развод, или да я изхвърля с парцалите още довечера”, пише в профила си във фейсбук 34-годишният Иван Г. от „Банишора”.

От коментарите под статуса му става ясно, че младият мъж и половинката му Ева са имали семеен скандал вчера. Съпругата, която явно е от бастиона на северозападния комунизъм Видин, настоявала на 1 май да се присъедини към митинга на БСП заедно с невръстния наследник на двойката. Иван категорично й забранил и тя се зарекла, че вместо това ще отиде с приятелско семейство в Южния парк. Вместо това се юрнала на похода на Корнелия, убедена, че Иван няма как да разкрие измамата. За зла беда обаче благоверният й мернал жена си с количката в репортаж по новините на Канал 3.

„Комунягите посегнаха на най-милото – децата ни. Когато бях хлапе, ни плашеха с Атастасия Мозер и Екатерина Михайлова – как били вещици и щели да ни отвлекат от вкъщи. А Нинова каква е?”, жалва се още Иван във фейсбук и потвърждава, че е твърдо решен да се раздели с жена си.