Само в Lupa.bg: Рецидивистът Бангото бил и изнасилен на дървото

17:00 - 01 Декември 2021
10341
Само в Lupa.bg: Рецидивистът Бангото бил и изнасилен на дървото

Казанлъшкият бабаит Стефан Бангото, който бере душа след като снощи беше открит вързан и изоставен по пътя към Бузлуджа, е бил и зверски изнасилен, научи ексклузивно Lupa.bg от свои хора сред разследващите. Циганинът-рецидивист бе намерен полужив с множество прободни рани, залепен с тиксо към ствола на крайпътно дърво при минусови температури.

Според нашия източник Бангото е бил поруган с метален предмет, има опасни разкъсвания и кръвоизливи на дебелото черво. Докторите отчаяно се опитват да го стабилизират, преди да бъде разпитан от органите на реда.

Както вече съобщихме, Стефан е добре известен на полицията и е с дебело криминално досие. Често предизвиквал конфликти и побои,  заплашвал с нож.

Причина за това да бъде прикован за дървото за назидание на втория завой на път за върха, според отлично осведомени, е пореден побой, нанесен от Бангото върху негов съкварталец. Пострадалият се жалвал на брат си, а той от своя страна решил да отмъсти, похитил Бангото и за да го накаже първо го пребил, намушкал многократно с остър предмет, а после го вързал за дървото и го изоставил в гората. Все още не е ясно дали вендетата е дело на един човек, или цяла наказателна група се е гаврила с рецидивиста.

Все още няма официален заподозрян, местните служби вече са разпитали над 30 души във връзка с жестоката драма с гей порно елементи.