Само в Lupa.bg: Рецидивистът от Цар Калоян отвлякъл леля си и я изнасилил 4 пъти

Общество
15:31 - 18 Ноември 2021
7467
Само в Lupa.bg: Рецидивистът от Цар Калоян отвлякъл леля си и я изнасилил 4 пъти

25-годишният рецидивист, който запали братовчедка си в Цар Колоян, 4 пъти изнасилвал майка й за една нощ, докато баща й е на гурбет в Германия, става ясно от обвинителния акт на младия мъж за това престъпление.

Пострадалата жена имала тайна връзка с племенника на съпруга си. В мига, в който решила да прекрати интимните си отношения с него, последвали заплахи.

На 26 януари, 2016 г. той задигнал БМВ-то на чичо си и отвлякъл с него жена му. Откарал я в землището на село Костанденец, където 4 пъти я е изнасилил. Преди това той я душил и заплашвал с нож, че ще я убие. За това престъпление той е получил ефективна присъда само от 2 г. и 8 месеца. Той ги е излежал в затворническо общежитие от открит тип. Присъдата е намалена заради самопризнанията на мъжа и заради младата му възраст. 

Близо 2 години след излизането му от зандана младият мъж посегна и на своята братовчедка. Той я е малтретирал, след което се е опитал да я изгори жива. Момичето е било закарано в много тежко състояние в русенска болница.  След полицейска хайка извършителят е задържан близо до Разград. По думите на окръжния прокурор на града, органите на реда са спасили живота му, защото хората в градчето били готови да го линчуват.

От Русенската болница съобщиха, че състоянието на момичето е много тежко. Според окръжния прокурор на Разград - раните й са почти несъвместими с живота.

"Не знам защо го е направил. И двамата са ми внуци. Бащата на момичето, малкият ми син, е в Германия, за да работи", сподели дядото на жертвата.