Само в Lupa.bg: Рейтингът на Цитиридис се срина

Общество
13:30 - 12 Февруари 2020
10321
Само в Lupa.bg: Рейтингът на Цитиридис се срина

Рейтингът на "Шоуто на Николаос Цитиридис" по Би Ти Ви се срина. Данните за пазарния дял, разпределението на рекламите и гледаемостта за вчерашното предаване са умопомрачителни, видя Lupa.bg. Гости на гологлавия грък снощи бяха спортните репортери на телевизията Флорина Иванова и Иван Боянов, а ден по-рано на синия диван седна синоптичката Натали Трифонова, която също е лице на канала.

Статистиката сочи, че при заложени 9% зрители в този часови диапазон - 22,30 - 23,30 във възрастовата група на най-активните - между 18 и 49-годишните, гъркът и неговият екип успяват да привлекат едва 7,7 на сто при рейтинг от едва 1,7. В същото време сериалът по Нова телевизия, който е добре познат на българина - "Хавай 5-0", излъчван "на гърба" на Цитиридис, бележи почти два пъти по-високи резултати снощи. 

За сравнение, договорът за реклама, с който Слави Трифонов години наред се явяваше по Би Ти Ви, бе за минимум 30% прогнозирани зрители пред малкия екран. 

От статистиката за вчерашното представяне на двете частни национални телевизии - Нова и Би Ти Ви, се вижда, че най-високорейтингови си остават турските сериали, следвани от централните емисии новини и кулинарните предавания. Сутрин пък най-много точки бележат развлекателните блокове между 09,30 и 12,00 часа, значително изпреварващи публистичните предавания в късния следобед.