Само в Lupa.bg: Роклята на премиершата Линда се обезцени

Новини
21:05 - 24 Май 2022
22908
Само в Lupa.bg: Роклята на премиершата Линда се обезцени

Крайно неподходящата рокля, която носеше съпругата на премиера – Линда Петкова по време на двудневното си посещение в Рим, вече е намалена с цели 50 лева, видя само Lupa.bg. От сайт за онлайн пазаруване пуснаха дрехата на промоция след като жената на Кирил Петков цъфна с нея пред бюст-паметника на Капитан Петко войвода в италианската столица.

Облеклото на съпругата на Кирил Петков предизвика редица отрицателни коментари в социалните мрежи. За визитата Линда избра рокля с флорални мотиви от няколко цвята, комбинирана с черно спортно-елегантно сако. Истински фурор обаче бяха обувките й – вместо да избере класически  на токче, премиершата е предпочела обувки тип пантофи със закопчаване тип „лепенка” и приличаше на тръгнала като за мормонска неделна служба. Това е нарушение на протокола тъй като на официални визити членовете на правителствените делегации трябва да са строго официално облечени.

Проверката ни показа, че дрехата е закупена от премиершата за 170 лева, а само ден след появата на Линда с роклята, тя бе намалена на 120 лв. При световните звезди е практика дрехата да става по-скъпа след като са я избрали за обличане, а у нас явно се обезценяват след като родния политически елит се барне с неподходяща одежда.

Роклята вече е намалена с 50 лв