Само в Lupa.bg: Румънски ром ударил 10-те милиона от тотото

Човекът играел всяка седмица с комбинации за стотици левове

Ексклузивно
17:30 - 28 Септември 2023
194245
Само в Lupa.bg: Румънски ром ударил 10-те милиона от тотото

Вторият най-голям джакпот в историята на тотото в размер на 9,66 млн. лева падна в неделя. Щастливецът все още не е назован, но печелившата комбинация е пусната в пункт в Козлодуй. Местни жители вече твърдят, че са наясно с идентичността на щастливеца, който обаче не е нашенец, а румънски ром.

"Познаваме го, от години пуска фишове тук, рядко пропуска тираж. Дори когато не може да пътува, оставя пари на местни хлапета да заложат от негово име", сподели ни гражданин, който често пробва късмета си в "6 от 49", засега - без особен успех.

Според нашия източник мъжът от ромски произход бил добре осигурен финансово и се занимавал с търговия. Често пускал комбинации за стотици левове, като многократно е печелил стабилни суми, макар и нищожни в сравнение с настоящите милиони.

"Жалко, че не е местен, няма да има почерпка. Но пък да е жив и здрав, поне ще си отнесе парите на сигурно място, че у нас тото милионерите са прокълнати", усмихват се местните.

2, 8, 23, 25, 34, 38 са златните числа от играта „6/49“, които събориха втория най-голям джакпот в историята. Най-големият достигна 11 715 402 лева и бе спечелен от човек от Сливен през миналата година.