Само в Lupa.bg: Румен Плевнелиев по-голям любовчия от брат си Росен

Общество
16:30 - 12 Декември 2019
34946
Само в Lupa.bg: Румен Плевнелиев по-голям любовчия от брат си Росен

Експрезидентът Росен Плевнелиев може да не се отличава с твърде достолепна осанка, но е плейбой №1 във висшия ни политически ешелон с 3 брака зад гърба си, като актуалният е със секссимвола на родната метеорология Деси Банова. Lupa.bg научи, че любовчийският ген е „заразен” в рода Плевнелиеви и баткото на президента – Румен, е легендарна любовна „шпага”, пред която постиженията на Роско бледнеят.

В Благоевградско упорито се шушука, че крупният бизнесмен Румен бил изтънчен почитател на тънката част, но за разлика от брат си, който все се жени, играел на „тихия фронт”. Големият Плевнелиев съвсем дискретно, но неотклонно трупал женски скалпове на колана си още от средата на 70-те години, когато минавал за един от най-желаните ергени в Югозапада. Освен личния си чар, Румен бил популярен и като „отлична партия”, тъй като татко му – Асен Плевнелиев, бил завеждащ отдел към Окръжния комитет на БКП.

Росен обича да официализира връзките си

След брака си с Павлина и раждането на 5-те му деца, Румен уж се кротнал, особено в последните десетина години, когато прекарваше по-голямата част от времето си в Австрия. Напоследък обаче Плевнелиев започна все по-често да се застоява у нас и стартира транспортен бизнес с тежкотоварни автомобили в Благоевград. Трайната раздяла повлияла пагубно на отношенията му с Павлина, до която постоянно достигали шушукания от доброжелатели за подвизите на благоверния й на интимния фронт. Когато причтелки й заявили, че Румен върти едновременно 2 от секретарките във фирмата си „Еклезиаст”, чашата преляла и жената поискала развод.

Румен бързо отпътувал Австрия, където се опитва да спаси семейното огнище, а управлението на фирмите си е оставил в ръцете на двама от синовете си.