Само в Lupa.bg: Румен Воденичаров на 84 флиртува с наборки в трамвая (ЕКСКЛУЗИВНИ СНИМКИ)

Общество
16:06 - 17 Август 2022
7916
Само в Lupa.bg: Румен Воденичаров на 84 флиртува с наборки в трамвая (ЕКСКЛУЗИВНИ СНИМКИ)

Ветеранът от 7-ото Велико народно събрание и един от основателите на СДС - Румен Воденичаров, беше забелязан от бдителното око на Lupa.bg на разходка из София с трамвай №20. 84-годишният мъж беше изтупан с бели шорти и сандали като милионер в пенсия на плажа край Ница и в интерес на истината преклонната възраст изобщо не му личи.

Воденичаров се отдаде на непринуден разговор с няколко непознати наборки, които видимо се наслаждаваха на компанията му. Невинният флирт приключи обаче твърде бързо, тъй като качила се контрола прекъсна мисълта на представителите на третата възраст.

Отличната си форма Воденичаров по всяка вероятност дължи на факта, че вече 70 години катери чукарите у нас и в чужбина. Бившият политик е инструктор в Планинската спасителна служба. Участва в 10 високопланински експедиции в Хималаите, Каракорум и Новозеландските Алпи.

Що се отнася до отношенията му с другия пол, Румен е известен палавник, макар напоследък да се кротнал и вече трето десетилетие да е женен за доста по-младата от него химичка Цвета. Воденичаров я нарича своята "Лолита в пенсия".

Семейството дори наскоро се отчете с присъствието си в хитово риалити - двамата записаха запомнящо се участие в "Смени жената" в ефира на Би Ти Ви.