Само в Lupa.bg: Сашка Васева пръснала 150 бона по врачки и ходжи

Общество
15:15 - 21 Октомври 2021
5852
Само в Lupa.bg: Сашка Васева пръснала 150 бона по врачки и ходжи

Фолк иконата Сашка Васева трескаво търси пари за лечение в Германия, след като наскоро най-после получи правилната диагноза на дългогодишните проблеми със зрението си. И тя е ужасяваща - тумор в мозъка! Дупнишката Мадона обаче не разполага с никакви финансови средства, след като е пръснала всичките си спестявания по врачки и ходжи, твърдят хора от обкръжението на Сашка.

Въпреки съпротивата на съпруга си Христо Бакърджиев, Васева решила да заложи на "алтернативната медицина". Миналата година например е пътувала до Франция, където е имала серия от сеанси с индонезийски гуру, които са й стрували не по-малко от 100 000 долара заедно с престоя. По тази причина днес русокосата гласовитка отчаяно събира средства за операция.

"Сашка от години храни всякакви менте баячки и магьосници, домът й е пълен с амулети, муски и талисмани за десетки хиляди. Най-много пари й завлече маг Вергиния от Благоевград, една дебела циганка, която приема "пациенти" на ул. "Васил Априлов" в града", споделя наш източник, близък до певицата.

Сашка изглеждаше потресаващо при включването на съпруга й по Би Ти Ви в неделя

Огромни суми изпълнителката пръснала и при някой си Тошко от Стара Загора - изпечен измамник, уж бивш компютърен специалист, който след токов удар получил връзка с небесните сили. Наглецът освен тлъстите си хонорари, на няколко пъти завличал добродушната Сашка с тлъсти заеми под различен предлог - включително и безумна история как имотната мафия му е откраднала жилището и му се налага да плати "откуп" от 30 000 лева, за да не остане на улицата.

"Тя е изключително добросърдечен и наивен човек и в годините от нея се възползваха какви ли не помияри. Сега, когато наистина има нужда от помощ, всички я забравиха. Само страият й приятел Райко Кирилов идва да я види и се интересува как е", казва нашият човек.

А състоянието на певицата не е никак добро, тя се е стопила до 40 килограма и часовникът тиктака, ако иска да си осигури адекватно лечение. Не е истина обаче, че събира пари за операция с дарителска кампания - половинката й Христо Бакърджиев се е заел със задачата да осигури необходимите за интервенцията 90 000 евро.