Само в Lupa.bg: СЕКС скандал тресе партията на Стефан Янев (СНИМКИ)

Личности
13:00 - 10 Май 2022
20200
Само в Lupa.bg: СЕКС скандал тресе партията на Стефан Янев (СНИМКИ)

Чутовен секс скандал тресе новоизлюпената партия на Стефан Янев „Български възход“, разкри ексклузивно очевидец пред Lupa.bg. Опасно близката до бившия служебен премиер Ралица Симеонова проявила дива ревност срещу… Виолета Комитова, екс регионален министър, която се присъедини към „Български възход“, след като не намери място в редовния кабинет на Кирил Петков.

Според отлично запознатият с драмата източник на Lupa.bg брюнетката побесняла, че Комитова се появила на участие при Георги Любенов в БНТ по къса пола.

„Ралица не дава никакви жени да пробият близкия кръг на Стефан Янев, пази го само за себе си“, подсмихва се информаторът ни.

Оказа се, че генерал Янев е единственият политик, който не се посвени да изведе на вечеря в ресторант законната си съпруга Пенка и най-близката си партийна сътрудничка, спрягана като доста повече от приятелка – Ралица Симеонова.

Според нашата информация кариерата на Виолета Комитова в „Български възход“ може да приключи без време заради „фриволно“ облекло и поведение при неделното си участие в „Денят с Георги Любенов“, което ревнивата чернокоска възприела като директен намек към партийния лидер Стефан Янев.

За капак Ралица твърдяла, че пред БНТ Комитова се появила тотално неподготвена и само успяла да повтаря изтъркани вече партийни опорки, с което не е донесла нищо за формиране образа на новата партия „Български възход“.

Както вече стана ясно, политическата формация на Стефан Янев няма абсолютно никаква връзка с президента Румен Радев, на когото Янев беше особено близък. За диаметрално противоположните цели и задачи на двата генералски кръга говори и фактът, че главният секретар на президентството ген. Димитър Стоянов коментира новоучредената партия така: „Новият „възход“ се е задал на хоризонта! А не, благодаря!“

Че нямат нищо общо с Румен Радев потвърди и самата Ралица Симеонова, която отрече категорично президентът да стои зад политическия проект на Стефан Янев.

По темата за вероятни предсрочни избори брюнетката заяви, че има сериозни шансове управляващата коалиция да не издържи дълго във времето.

„Разпадането на коалицията закъснява, може би повече няма да има правилни решения, които да бъдат взети”, каза Ралица Симеонова. Тя уточни, че се позиционират в дясно като партия, тепърва изграждат своя профил и облик.

„Нямаме близки отношения с никой политически субект”, допълни Ралица Симеонова. Според нея предоставянето на военнотехническа помощ за Украйна не е никакво решение и не променя сегашната ситуация.