Само в Lupa.bg: Секси мацка агитира за Каракачанов и Джамбазки (СНИМКИ)

Политика
22:40 - 14 Февруари 2021
9263
Само в Lupa.bg: Секси мацка агитира за Каракачанов и Джамбазки (СНИМКИ)

ВМРО залага на нов подход в агитацията за парламентарните избори, на които реши да се яви самостоятелно, а не в коалиция с досегашните си партньори от НФСБ и "Атака". Воеводите са решили да се представят пред по-младите си симпатизанти не с гръмки обещания, а с голи дупета.

Такова поне е впечатлението, което дава партията чрез своя членка с най-мощния агитационен залп от последните 2 седмици в социалните мрежи. Името й Ивелина Николова, на 30 г. е и има безброй фенове във фейсбук и инстаграм, които бомбардира и с голи фотоси, предизвикателни пози, и със сериозни постинги за постигнатото от Каракачанов и заместниците му. 

Със секси излъчването си Ивето, както я наричат почитателите й, обяснява по групите, че еднолично ВМРО са вдигнали минималната заплата у нас с цели 41,3 на сто до 650 лева, че благодарение на партията пенсията станала 300 лева, а средната заплата в армията стигнала "цели" 1016 лева. 

От сутрин до вечер варненката кибичи в социалните мрежи и отговаря на всички "доброжелатели" със злостни коментари с тъкмо такива статистически данни. Николова не се свени да покаже най-милото си на фона на обичайно консервативните послания, излъчвани от ВМРО. 

Според профила на палавата националистка във фейсбук тя работи в една от големите телекомуникационни компании у нас. Разочарованието за феновете й и съратниците й от ВМРО идва от личната информация - госпожицата е сгодена от близо 4 години, така че те могат да се надяват само на благоволението й да публикува поредната пикантна снимка. А дотогава - агитация до дупка (пардон, до Скопие и обратно). 


Хубавицата на ВМРО не страда от излишен свян