Само в Lupa.bg: Шефът на "Биомет" пръсна 10 бона за рождения ден на гаджето си (Снимки)

Нещо за четене
16:10 - 03 Юли 2020
69497
Само в Lupa.bg: Шефът на "Биомет" пръсна 10 бона за рождения ден на гаджето си (Снимки)

Босът на "Биомет" Ваньо Алексиев, който бръмчи у нас с най-скъпата кола в света – „Бугати Широн” за 5 милиона лева, похарчи около 10 бона за рождения ден на любимата си Цветелина Василева, научи Lupa.bg. Вчера красавицата отбеляза личния си празник в изискан ресторант на брега на езерото в Панчарево.

Цвети от няколко години върти любов с несметно богатия българин и се грижи за многото им домашни любимци. Двамата са луди по кученцата и имат цели 6 породисти песа сред които – Амиго, Бъфи, Шушана, Чикита, Банди и Грациела, наричана още галено Грация. Има и три кучета, прибрани от улицата – Пипилота, Малечка и Топчо. Всички те се разхождат на свобода из стаите на невероятния палат на Алексиев в Рабарица. Хранят се с най-висококачествена храна, горди собственици са на най-различни аксесоари. Притежават и специален гардероб за дрехи и вещи.

Цветелина и Ваньо са заедно от няколко години, като блондинката се похвали само с партито по случай рождения си ден, но не и с подаръците, които е получила. Милионерската принцеса упорито крие на колко години е станала.

Сред гостите Lupa.bg забеляза бившата асистентка на Румен Луканов Жасмина Тошкова - Маджид, която е близка приятелка на Цвети и инфлуенсърка като нея.