Само в Lupa.bg: Щерката на Брендо хвана гадже, Лара живее в секретност

Новини
15:20 - 13 Февруари 2020
28294
Само в Lupa.bg: Щерката на Брендо хвана гадже, Лара живее в секретност

7 години след отвличането й, щерката на Евелин Банев-Брендо - Лара Банева живее в пълна секретност и загърбва всякакви публични изяви. Красивата тийнеджърка в момента е на 18 години и завърши елитно частно училище. Lupa.bg научи, че щерката на култовата в крими средите личност се занимава с музика и в момента е щастливо влюбена. 

Проверка на медията ни показа, че Лара си живее в България, като името й не фигурира в нито една фирма. Красавицата не рискува да публикува в социалните мрежи, явно за да запази изцяло анонимността си. Тя общувала през месинджър предимно с чужденци, както и със съученици от елитното частно училище, което е завършила.

Щерката на Брендо имала много ухажьори, но не била разглезена, казват нейни познати. Тя обичала да гледа мачове на любимия Арсенал, като не пропускала мач на "артилеристите". Любовта на Лара към Арсенал идвала от периода, в който тя живяла за кратко в Лондон.

В момента красавицата има гадже, което се пази в пълна секретност. Нейните приятели само говорят, че е чужденец. 

Преди много години Лара Банева претърпя ужасно покушение. През 2013 година маскирани бандити я отвлякоха и поискаха откуп от родителите й. Тя прекара повече от месец при похитителите си. Така и не се разбра каква сума са поискали бандитите. Но по неофициална информация родителите й са броили пет милиона евро, за да пуснат дъщеря им невредима. Но това така и не се потвърди от никой.

10-годишната тогава Лара бе оставена около 22.00 часа пред Тото пункт в столичния квартал „Красно село". Детето е извървяло разстоянието от около 200 метра до 6-о РУП, което се намира на същия булевард.