Само в Lupa.bg: Щерката на Каракачанов прави луди пачки от етно сватби

Красивата Деница зарязала венчавките с носии заради майчинството, но искала да се връща

У нас
17:40 - 18 Февруари 2020
9545
Само в Lupa.bg: Щерката на Каракачанов прави луди пачки от етно сватби

Щерката на военния министър Красимир Каракачанов, която той днес спомена с коментар, че единствено на нея си позволявал да дава акъл, но не и на прокуратурата, печелела луди пари като сватбен агент, научи Lupa.bg. Красавицата Деница, която по образование е юрист, се занимава от години с организирането на етно венчавки и притежава своя собствена агенция с името "Вричане".

Със съдружничката си - ентолога и фолклорист доц. Весела Тончева 

По информация на нейна клиентка само хонорарът за организирането на празника на двама влюбени компанията получавала по между 1500 и 5 хиляди лева, като в него било включено консултирането, изборът на място, писането на сценарий за ритуалите и доставката на цветя, носии и фолклорни състави, както и стиковането между обредните служители, диджеите и фотографите. Тези суми били за сватби до 100 души гости и без да се калкулират евентуални комисиони към кетърингови фирми.  

Въпреки че Деница многократно била подканяна през годините от татко си да се включи в политиката и да поеме част от воеводските му задължения като лидер на ВМРО, но брюнетката категорично отказвала. Все пак не си позволявал да й се бърка в личния живот, освен че настоявал нейното семейство да спазва неговите традиции. Деница никак не се опъвала на бащината повеля и затова самата тя сключи брак с любимия си Никола преди няколко години, облечена в стилна носия.

Момата на ВМРО лидера се врече във вярност на Никола през 2018-а 

Миналата година пък издигна татко си в чин "дядо", след като роди дъщеричката си. Момиченцето вече навърши 1 годинка и майка му вече е готова с пълна сила да се завърне към задълженията си на сватбен агент, въпреки че баща й като военен министър надали може да се включи в отглеждането на внучка си, предвид многобройните ангажименти у нас и в чужбина.