Само в Lupa.bg: Щерката на Васил Терзиев се прави на момче 2 години, сега е супер мацка

Васил и жена му Милена решили да не налагат волята си на детето и му позволили да се облича както си поиска и да се движи в компания на ЛГБТ младежи

Ексклузивно
16:36 - 18 Януари 2024
16305
Само в Lupa.bg: Щерката на Васил Терзиев се прави на момче 2 години, сега е супер мацка

Така популярната в последните години джендър идеология не е пожалил и новия кмет на София Васил Терзиев, научи Lupa.bg от негови близки. В продължение на цели 2 години голямата дъщеря на Ай Ти милионера - Ива, се е изживявала като момче като щерката на Брад Пит и Анджелина Джоли - Шайло.

Симпатичната млада дама се увлякла по джендърската мода някъде в 8-и, 9-и клас и започнала да повдига сериозни въпроси за половата идентификация и сексуалното самоопределяне пред родителите си. Изключително либерални, Васил и жена му Милена решили да не налагат волята си на детето и му позволили да се облича както си поиска и да се движи в компания на ЛГБТ младежи.

Ива (вляво) в по-флуидния си период

Ива била твърдо убедена, че идеята за традиционните полове се размива и нейното поколение има право на всякакви експерименти със сексуалността си. Обличала се в предимно мъжки дрехи и непрекъснато заклеймявала консерватизма по отношение традиционните разбирания за пола и ролите на пола.

Бързо обаче се оказало, че джендър модата не е чак толкова по сърце на момичето. Днес, вече на 17, симпатягата, която учи в едно от най-елитните и скъпи столични школа, е зарязала торбестите панталони и криещите гърдите блузи, късите прически и бунта и се е превърнала в истинска мацка.

В случая с Васил Терзиев спорната социална вълна се е разминала без ексцесии, желание за смяна на пола и подобни щуротии, но отново повдига въпроса за това как подобни световни тенденции влияят на психиката на подрастващите. Както виждаме, и най-привилегированите семейства не са застраховани от това децата им да попаднат под опасно влияние.

Днес девойката не крие своята женственост