Само в Lupa.bg: Си Си Кеч идва в България с DJ Бобо

Култура
12:17 - 21 Юни 2019
10095
Само в Lupa.bg: Си Си Кеч идва в България с DJ Бобо

Феновете на диско музиката ще имат възможност да видят отново Си Си Кеч в България, научи първо Lupa.bg.

Шоуто, която световната свезда ще изнесе у нас, ще бъде с още изненади за меломаните - компания ще й правят две популярни имена - световноизвестният DJ Бобо и една от певиците на шведската група Ace of Base - Джени Бергрен.

Концертът ще бъде на 25 април 2020 година в "Арена Армеец" в София.

Красивата германка Си Си Кеч, която е родена в холандския град Ос и съвсем скоро ще навърши 55 години, идва у нас за втори път - първият бе в края на април 2017-а. Тогава Каролине Катерине Мюлер, както е истинското й име, хвърли в делириум феновете на диското, след като с нея пяха две от иконите на този жанр - Саманта Фокс и Сандра.

Dj Бобо, чието истинско име е Петер Рене Бауман, също идва наскоро в София, но не крие, че българската публика му харесва много. Той изнесе концерт с популярни свои парчета - хитове от края на 80-те и началото на 90-те, през ноември 2018 година.

Джени Бергрен - един от женските вокали на Ace of Base, за трети път ще посети нашата страна. Джени беше в България през 2008-а с шведската банда, а през 2014 г. беше част от концерта "Обичам 90-те" в курорта Лозенец.