Само в Lupa.bg: Синът на Деси Радева в SEX афера с топлес модел

През ключалката
16:00 - 29 Януари 2020
22384
Само в Lupa.bg: Синът на Деси Радева в SEX афера с топлес модел

Синът на съпругата на президента Деси Радева - Страхил се оказа голям палавник. В момент, в който държавата се тресе от междуинституционалната криза между "Дондуков" 2 и прокуратурата във връзка с изтеклите СРС-та, Lupa.bg се сдоби с особено пикантни факти около наследника на Радева и депутата от БСП Георги Свиленски. Медията ни научи, че младежът е имал интимни отношения с топлес моделката Силвия Юрукова. Наши източници ни предоставиха тайни чатове между двамата бивши любовници. 

Наследникът на първата дама от предишния ѝ брак с депутата от БСП Георги Свиленски е любел еротичната моделка преди няколко месеца, но все още не може да я забрави и я търси. 

Връзката между Силвия и Страхил е приключила в края на миналата година, като Юрукова се е върнала при бившия си приятел, но наследникът на първата дама продължава да я търси.

Страхил дори иска топлес моделката да го запознае с нейни разкрепостени приятелки...

Синът на депутата от БСП Георги Свиленски е голям ценител на женската красота и си пада предимно по моделки. Преди време имаше афера с хубавицата Деляна. 

За Страхил се знае, че е бивша волейболна звезда на „Левски“, а в момента е студент в университета „Маунт Мърси“, намиращ се в щата Айова. Досега никога Страхил не се е показвал с гадже, но си пада по изкусителни девойки.

Страхил обича палави девойки