Само в Lupa.bg: Синът на Илия Павлов - топкрасавец и милиардер на 24 г.

Илия-Калоян посъветвал майка си преди 6 години да инвестира в биткойни, от това фамилията спечелил половин милиард евро

Ексклузивно
22:24 - 04 Януари 2024 (обновена)
31741
Само в Lupa.bg: Синът на Илия Павлов - топкрасавец и милиардер на 24 г.

Дарина Павлова изкара Нова година в компанията на семейството, а дни след нея синът й Илия-Калоян Павлов, който е плод на любовта й с Илия Павлов, навърши 24 години.

„Без значение от възрастта ти, ще те обичам безкрайно. Толкова съм благодарна на Бог, че избра мен за твоя майка. Честит рожден ден, сине“, написа щастливата майка честитка под снимка на двамата на плажа на морето.

В момента Павлова си почива в компанията на пластичния хирург Джовани Ангиолини и приятелки. От своя страна докторът не говори за личния си живот, но нарича Дарина „дамата на сърцето си“.

Илия Павлов танцува блус със съпругата си Дарина през 1998 г.

Прави впечатление, че Илия-Калоян Павлов се е превърнал в доста привлекателен млад мъж. Той има съвсем лека визуална прилика с баща си - предимно в очите и устните. Казват обаче, че младежа, който наследи стотици милиони долара след разстрела на татко си Илия Павлов, имал съвършенно различен характер от този на мафиота. "За разлика от боса на "Мултигруп", който си остана до поледно мутра, Илия-Калоян е деликатен и изобщо не е агресивен. А има невероятен усет за бизнес!", описват го негови приятели.

Младият джентълмен живее от години в Америка, често отскача при майка си в Рим, и много рядко си идва в България. Знае се, че той от 2 години участва в управлението на семейните активи. Наследството на боса на "Мултигруп" се оценява на стотици милиони евро, които хитрата вдовица Дарина успя да запази и дори умножи, основавайки семеен тръст, който се контролира от оправни мениджъри.

Според слуховете, посъветвана от предприемчивия си син от Илия Павлов, майка му Дарина инвестирала преди 6 години доста голяма сума в биткойни - над 20 милиона евро, от което клана Павлови спечелили колосални дивиденти - над 600 милиона евро. "Тогава Илия-Калоян беше още ученик, но имаше страхотен нюх за бизнес, който е запазил и до днес. Метнал се е на баща си, само където не е арогантна мутра, а ново поколение предпремач", одумват го в бизнес средите. Смята се, че днес майката и сина са милиардери в активи, имоти и банкови сметки.