Само в Lupa.bg: Скандалната съдийка Ченалова врътка задница към Бойко Борисов

Кака Руми готова да посредничи между ГЕРБ и "Възраждане"

Ексклузивно
16:00 - 12 Октомври 2022
10728
Само в Lupa.bg: Скандалната съдийка Ченалова врътка задница към Бойко Борисов

След като през пролетта се изпокара с Костя Копейкин, бившата съдийка и кандидат-депутат от "Възраждане" Румяна Ченалова си търси нов политически благодетел. Този път обаче завоят на "гнилата ябълка" по думите на френския посланик Ксавие дьо Кабан, е повече от шокиращ - шармантната кака се натиска на своя стар враг Бойко Борисов.

Кака Руми не успя да си уреди стабилно финансиране на новосъздадената партия "Развитие", която учреди с приятелката си Деси Димитрова и още няколко "отпадъци" от ИТН и спешно се оглежда за властови коридор.

В последните си публични изяви Ченалова е необяснимо омекнала по адрес на ГЕРБ, след като преди това не спираше да говори за кюлчетата до спалнята на Борисов, любовницата в Барселона и прочее класически опорки срещу бившия премиер. Нещо повече - според Румяна ГЕРБ е единствената партия, която не се снишава и мпоема отговорност в тежките за България времена на икономическа рецесия и бушпуваща война в Европа.

Според наши източници, Ченалова се натиска да се върне в съдебната система, откъдето изхвърча заради казуса "Белведере" и изтичането на разговора й с колежката Владимира Янева и за целта се стреми към влиянието на първата политическа сила във ВСС.

В замяна Каката предлагала посредничество в средите на русофилските образувания "Възраждане" и "Български възход" с цел осигуряване на парламентарно мнозинство.