Само в Lupa.bg: Слави празнува рождения си ден с най-близките

През ключалката
15:00 - 18 Октомври 2019
25583
Само в Lupa.bg: Слави празнува рождения си ден с най-близките

Шоуменът и пресен партиен лидер Слави Трифонов събира най-близките си днес в луксозен ресторант в София, за да отпразнува с тях рождения си ден, научи Lupa.bg. Дългия навършва днес 53 години. Както първо Lupa.bg съобщи лидерът на новата, но все още нерегистрирана партия „Няма такава държава” се сдоби с телевизия.

Шоуменът вече притежава лиценза за национално покритие на телевизия „Стара Загора”. Медията, която ще се казва „7/8”, ще бъде преместена в София, в зала 12 на НДК, в т.нар. малко НДК, където бяха и офисите на „Шоуто на Слави”.

Тази вечер популярният плевенчанин поканил на трапезата роднините си -  любимата си мама Здравка, сестра си кака Петя, която е рентгенов лаборант и с която е особено близък, племенника си Тео, който пък е компютърен специалист. Най-вероятно Слави ще поиска ресторантът да бъде затворен само за него, тъй като той не обича чужди хорски очи да го наблюдават докато се весели. 

Със сигурност подаръци в ресторанта ще му поднесат Евгени Димитров – Маестрото, който стана шеф на телевизията, както и Ася Тодорова и Диана Младенова. Двете дами влизат в борда на дружеството, което ще управлява телевизията на Трифонов. Те дълги години работят със Слави и заедно с него и с Маестрото са и в продуцентската му фирма „Седем осми”.

Приятелят на доскорошния тв водещ – Георги Милчев-Годжи също бил сред поканените на рождения ден на Дългия. Въпреки че на Слави се носи славата, че е скръндза, той винаги е черпил подобаващо екипа си за рождения си ден, докато водеше най-гледаното вечерно шоу по Би Ти Ви. Както неведнъж сам е признавал най-известният ерген в републиката екипът му е неговото семейство. Сега обаче Трифонов нямало да събира специално екипа си, а щял да празнува само с най-близките си, твърдят запознати.

Сега пресният политик не искал да прави шумни партита, тъй като се чувствал изморен и изнервен покрай учредяването на "Няма такава държава" и стартирането на новата му телевизия "7/8".

Със сигурност обаче Дългия нямало да жали пари да почерпи подобаващо близките си с изискани мезета и ястия и с маркови питиета.