Само в Lupa.bg: Смачкаха разследване срещу Боби Перуката

Влиятелни политици и прокурори протегнали ръка на Борислав Михайлов

Новини
16:15 - 17 Ноември 2023
10213
Само в Lupa.bg: Смачкаха разследване срещу Боби Перуката

В средата на октомври 2019 година прокуратурата нахлу в БФС след оставка на Боби Михайлов, но след като той се върна на власт разследването беше смачкано и никой не даде каквато и да е обяснение.

По информация на Lupa.bg тогава зад Боби застават няколко силни политически личностии всички материали са захвърлени в прахта. Извадени от там, днес Боби Перуката бе привикан на разпит, заради големият скандал, който този път вероятно "ще отреже главата му". 

Какво се случи тогава:

Специализираната прокуратура излезе с изявление относно стартиралата акция в Българския футболен съюз. Часове след като Борислав Михайлов подаде оставка, ГДБОП нахлу в офисите на БФС. Ето и съобщението на прокуратурата от този ден:

"Във връзка с високия обществен и медиен интерес към извършените на 15 октомври 2019 г. действия по разследването на Специализираната прокуратура и ГДБОП в Български футболен съюз:

На този етап предоставянето на информация за продължаващите с висока интензивност действия не е в интерес на разследването на Специализираната прокуратура. Данни за резултатите ще бъдат предоставени в максимално голям обем при първа възможност по преценка на наблюдаващия прокурор."

Въпросът 

Защо обаче въпреки обещанията за интензивна работа не се случи нищо? Боби Михайлов си седна на стола и продължи да ни прави "футболни джуджета".

По информация на Lupa.bg още тогава са открити куп нередности и несъответствия за големи суми пари, получени и изразходвани от БФС. Всички материали обаче са прибрани и неглижирани по устно разпореждане лично на тогавашния главен прокурор Иван Гешев.

Дали натиск сега върху Боби Михайлов може да го накарат да говори за събития, станали преди 3 години?! Чакат ни интерсни събития и скандали!