Само в Lupa.bg: Средни пръсти и бой заради Перник!

Маршрутките и автобусите влудяват пътниците от Градския транспорт

Новини
13:57 - 08 Ноември 2019 (обновена)
2321
Само в Lupa.bg: Средни пръсти и бой заради Перник!

На грозни сцени станаха свидетели чакащи на спирка на Градския транспорт в София, научи Lupa.bg. Гневни граждани и шофьор на автобус стигнаха до бой заради изнервена ситуация на Руски паметник.

От много време органите на реда не могат да се справят със ситуацията - незаконни превози от София до съседен Перник. Смугли жители гонят нормалните хора, за да пълнят своя транспорт с желаещи. На спирката до МВР болница постоянно има задръствания и нерви, а напрежението често ескалира и нещата излизат извън контрол.

Подобна се оказа и тази ситуация. Над 5 минути тролейбус не успя да спре на спирката, тък като голям автобус беше спрял там и не помръдваше. Пътниците започнаха да негодуват, а когато шофьорът на тролея започна да свири с клаксон, колегата му от автобуса за Перник невъзмутимо му показа среден пръст и продължи нагло да къса билетчета на качващите се. Последваха редица цветисти псувни - коя от коя по-хубава.

Следващата стъпка, естествено, беше директен контакт. Част от пътниците слязоха и поискаха обяснение на шофьора на автобуса, който отвърна, че това е спирка и той може да прави каквото си иска. След това напсува сочно на майка и бентът беше отприщен. 

Удари по стъклото, заплахи и още порция псувни станаха атракцион за хората на спирката. Тогава се намесиха и гражданите от ромски произход, което провокира и удари. Бързата намеса на полицай от МВР болница предотврати по-голям инцидент.