Само в Lupa.bg: Стъки брои €150 000 за лукс апартамент в Созопол (ГАЛЕРИЯ)

У нас
12:45 - 03 Септември 2020
19870
Само в Lupa.bg: Стъки брои €150 000 за лукс апартамент в Созопол (ГАЛЕРИЯ)

ММА боецът Станислав Недков - Стъки, известен още като съпруг на бившата телевизионна водеща Юлияна Дончева, е броил €150 000 за ултра баровски апартамент на първа линия до морето край Созопол, научи ексклузивно Lupa.bg.

Контрапротестърът в защита на кабинета „Борисов 3” вече е горд собственик на жилище от близо 100 кв. м в комплекса „Аполония ризорт”, разположен само на 3 км от курортния град. Интересен момент е, че баровското почивно селище е собственост на бившия съпруг на банкерката Петя Славова - строителния предприемач Пламен Хинчовски, научи още Lupa.bg.

Нашият източник е категоричен, че Стъки и Юлияна са купили от най-големите апартаменти в „Аполония ризорт”. Тристайните жилища са с площ от 97.87 кв. м, разполагат с две спални, кухня заедно с трапезария и хол, както и баня с тоалетна - всичко това обзаведено с качествени и луксозни мебели в съвременен дизайн.

Архитектурата на комплекса е съвременна, а озеленената градина, която се слива заедно с брега на морето, придава още повече разкош, за да е уютно на бранителя на Бойко Борисов и неговата по-възрастна съпруга.

Комплексът разполага с два големи басейна - за деца и възрастни, ресторант, който предлага чудесна средиземноморска кухня, детска площадка и анимация за малките гости, плажни игри, фитнес и много други. За сигурността на гостите и собствениците, територията на “Аполония ризорт” се охранява постоянно, а паркингът е още едно удобство. Годишната такса - поддръжка в комплекса е 12 € на кв. м. Така излиза, че ММА биячът и бившата НДСВ депутатка дължат допълнително близо 1200 евро на година за новото си морско жилище.

Иначе хотелската част на ризорта е сред най-скъпите по морето. Проверката на Lupa.bg показа, че в момента стая за семейство с две деца се предлага за 300 лева на вечер, като пакетната цена за четири дни е точно 1296 лева.

Дали имотната придобивка на Стъки и Юлияна Дончева има връзка с факта, че Станислав Недков бранеше геройски кабинета на Бойко Борисов, като събираше недоволни от блокадите на кръстовищата в София гербери, историята мълчи.