Само в Lupa.bg: Станишев събра децата за празниците

Общество
15:41 - 04 Януари 2021
9650
Само в Lupa.bg: Станишев събра децата за празниците

Лидерът на ПЕС Сергей Станишев събра цялото семейство за празниците у дома, научи Lupa.bg. А от снимки на най-голямата му дъщеря - Моника, публикувани в социалните мрежи, става ясно, че тя и малките Дария и Георги са неразделни.

Каката, макар вече студентка в Китай, в момента работи в София, докато трае семестриалната й ваканция и не спира да измисля всевъзможни игри за сестра си и брат си. 

Фамилията живее основно в Брюксел заради работата на Станишев в ЕП и ПЕС, но при всяка възможност се връща в родината, за да се порадва на ски ваканция. Биологичните деца на бившия премиер вече са ученици - Дария е на 9, а Георги - на 7, като приликата с татко им е забележителна, още откакто са се родили. По-големите деца - на банкера Венцислав Йосифов, Моника и Венци, обаче в никакъв случай не са на заден план в семейството и са неотлъчна част от възпитанието и живота на Дария и Георги. 

А майка им - Моника, може да се похвали не само със здраво семейство, но и с впечатляващ външен вид. Фактът, че често я бъркат за сестра на щерка си, говори достатъчно.