Само в Lupa.bg : Страшна болест мъчела убиеца от Троян?

Крими
18:00 - 11 Октомври 2021
7038
Само в Lupa.bg: Страшна болест мъчела убиеца от Троян?

34-годишният мъж от Троян, който сложи край на живота си в началото на месеца, след като удуши 42-годишната си приятелка, е имал здравословни проблеми. Той не е посегнал на любимата си заради друг мъж, каквито слухове се появиха след убийството, научи Lupa.bg от свой източници.

Остава загадка защо младият мъж е умъртвил приятелката си, след като разследващите не работят по версията убийство от ревност. Все още не е ясно каква е болестта, мъчила обесилия се мъж.

Резултатите от аутопсиите на двойката са готови. Те потвърждават първоначалната констатация, че жената е била удушена. Предстоят да бъдат изготвени експертизи.

След полунощ на 1 октомври в МВР- Троян позвънил мъж с информация за получено обаждане от негов приятел, че е убил жена си и има намерение за сложи край на живота си.

При извършен оглед на жилище в града е било намерено тялото на жената, която по предварителни данни е била удушена. На тавана на сградата е намерен обесен 34-годишен мъж, който оставил предсмъртно писмо, че е убил жена си. Двамата са живели на съпружески начала.