Само в Lupa.bg: Строгата шефка на НС тръпне от баладите на Слави

Новини
21:07 - 16 Април 2021
18453
Само в Lupa.bg: Строгата шефка на НС тръпне от баладите на Слави

Новият председател на Народното събрание Ива Митева Йорданова-Рупчева се оказа фенка на Слави Трифонов от години, разкри личният й профил в социалните мрежи. Въпреки че изглежда строга и силно повлияна от дългите години работа със сухата правна материя като шеф на ресорната дирекция в парламента и преподавател на бъдещите юристи в НБУ, всъщност тя крие романтична душа, а песните на Дългия са нейният отдушник. 

Вчера Митева обяви, че не е член на Има такъв народ, а е влязла в парламента по покана на Трифонов заради юридическата й експертиза. "Никой не е изисквал от мен членство, така че имам пълна свобода на действие по отношение на моята експертиза. Така че това привързване, което чета в пресата, към едни или други не е вярно. Аз съм работила с абсолютно всички партии от 2000 г., както разбрахте от справката. Така че абсолютно независим експерт съм била и никога не съм действала политически", каза тя пред журналисти след откриването на 45-о Народно събрание. 

През 2018 г. обаче тя публикува в късна доба в профила си във фейсбук една от любимите си песни на изпълнителя и новоизлюпен политик - "Затова", дни след официалния старт на видеоклипа й из мрежата и ефира. Явно новата шефка на парламента отдавна е харесала не само идеите на Трифонов, но си пада и по творчеството му. 

А част от текста на парчето е:

"... Казвал съм „Не те обичам, Все едно защо“. И си мислех, че съм честен, а съм бил жесток. Виждаш любовта в нейните очи, но обръщаш гръб, казваш й „Мълчи!“... И сега ми се връща, Боже, как ми се връща... И това, че те искам няма смисъл, нали..."