Само в Lupa.bg: Студентка закотвила Тодор Неделев в Пловдив

23-годишна хубавица била новата голяма слабост на лидера и капитан на Ботев Пд

Топ
13:49 - 15 Август 2019
13627
Само в Lupa.bg: Студентка закотвила Тодор Неделев в Пловдив

Красива пловдивчанка е причината Тодор Неделев да не мърда от града Под тепетата, научи Lupa.bg. Капитанът на Ботев Пд, който е желан от грандовете ЦСКА и Левски и медиите постоянно го пращат ту на "Армията", ту на "Герена", не иска и да чуе за трансфер. Неделев постоянно се врича в любов на Ботев Пд и дава ясно да се разбере, че няма намерение да сменя жълто-черната фланелка, въпреки че и шефовете на канарчетата искат да го продадат, докато все още се котира високо.

Именно и това е причината в българската Уикипедия да пише, че Неделев е футболист на... Левски.

26-годишният футболист, роден в пловдивското село Белозем, преди време опита късмета си в чужбина, в германския Майнц, но така и не успя да пробие. За три години в Германия Неделев записа само два мача за първия тим на германците, за които игра известно време и за дубъла им, където отбеляза два гола.

Тогава Тошко използваше всеки един момент, за да се прибере в България и да прекара време с любовта на живота си - дългогодишната му приятелка Анита Терзийска, като това му попречи да се адаптира към отбора на Майнц, а и също така да научи поне няколко думи на немски и да може спокойно да си купи хлаб от магазина или да си поръча нещо в ресторант. Неделев беше налегнат от депресия и носталгия - убийствена за него комбинация, която го върна отново в Пловдив.

Тодор Неделев с бившата му приятелка Анита Терзийска

Преди година звезда на Ботев изживя страхотна любовна драма - той се раздели с Анита, която си позволи тогава да пусне в социалната мрежа статус: "Когато си необвързан, но имаш най-добър приятел, с който да споделиш празника". И оттогава формата на Тошко тръгна рязко надолу, твърдят негови познати.

Същата Анита беше причината той да не успее да се задържи в Майнц, а след това да откаже и предложение от водения от легендата Диего Марадона тим от ОАЕ Ал Фуджайра.

Сега Тодор Неделев е хлътнал по друга млада дама, но той ревниво я пази в тайна и не излиза с нея много из града. Халфът на Ботев Пд предпочита усамотените места с изгората си, която е от Пловдив и подобно на Терзийска, не иска и да чуе за друг град.

23-годишната хубавица и студентка последна година в местния университет "Паисий Хилендарски", с която двамата се запознали в пловдивско заведение преди пет месеца, се чувства добре в компанията на Тошко, но явно му е стъпила здраво на врата и гледа от рано да командва парада.

Футболистът гледа всячески да й угажда и да я държи близо до себе си.