Само в Lupa.bg: Тайна среща между Ганчев и Сираков

Новини
13:20 - 18 Декември 2020
20670
Само в Lupa.bg: Тайна среща между Ганчев и Сираков

Собственикът на ЦСКА - Гриша Ганчев, и главният акционер на Левски - Наско Сираков, са имали важна среща на тежка софра в началото на седмицата, дни преди Вечното дерби между червени и сини, което е днес.

Двубоят, който ще се играе без публика заради наложените противоепидемични мерки, е от 18:00 часа на националния стадион "Васил Левски".

Първоначално армейците имаха желание срещута да се играе на "Армията", за да не се плаща излешен наем, но това тяхно искане беше попарено още в зародиш.

В известен столичен ресторант Ганчев и Сираков са провели няколкочасов разговор. Не е тайна, че съпругата на Наско - Илияна Раева, от доста години се познава в благодетелят от Микре, а той спонсорираше различни нейни начинания.

По информация на Lupa.bg основна тема на разговорът между двамата е бил мачът ЦСКА - Левски. Случайно или не, коефициентът за победа на армейците в дербито падна драстично, като стигна до 1.36 - нещо нечувано до момента за сблъсък от такъв ранг и естество, независимо то проблемите при сините.

На "Герена" вчера получиха добра вест, след като бившият собственик на клуба - Спас Русев, заедно с "Виваком", опростиха на Левски 3 милиона лева дълг. В лагера на тима имат доста проблеми, като много футболисти ще отсъстват по една или друга причина, а треньорът Славиша Стоянович ще трябва да скалъпва титулярния състав с каквото разполага и предимно то неопитни и младоци.

Слухове твърдят, че визитата на Сираков, инициирана от негова страна, е била именно поради този повод - ЦСКА да бъде снизходителен и да не спечели с голям резултат, който ще разклати и без това разнебитените позиции на ръководството и това на отбора в класирането. Феновете на Левски преди дни се срещнаха със Стоянович, искайки да надъха отбора и да излезе с чест от сблъсъка, тъй като преди дни тимът се изложи за пореден път, завършвайки 2:2 като гост на Царско село, воден от Любослав Пенев.

Не е тайна, че в червения лагер се готвят сериозно и имат желание да победят своя вечен опонент убедително. Агитката на червените също се настройва на тази вълна, като днес преди мача със сините, ще надъха своите любимци.