Само в Lupa.bg: Тото скъса джоба, тарифата му падна тройно

Участия на живо няма, телевизиите спряха песните на "Скандау"

Шоу
13:50 - 19 Януари 2024
4756
Само в Lupa.bg: Тото скъса джоба, тарифата му падна тройно

Тото от "Скандау" още търпи последствията от огромния хейт, който отнесе през лятото на миналата година. Както е известно, рапърът се хилеше като пача в своя подкаст на история на Тити Папазов, в която баскетболният треньор разказва как е "подстригал" бивша своя изгора. Последва вълна от недоволство покрай зачестилите случаи с насилие над жени и особено драмата с нарязаната с макетно ножче Дебора.

Макар Тото да беше само слушател, той попадна в така нашумялата в момента "кенсъл" култура и претърпя огромни загуби, защото временно спря подкаста си, а рекламодателите прекратиха договорите си с него. "Пепси" и хотел "Арте" във Велинград го направиха моментално и официлано, "Самсунг България" се почуди известно време, но също оряза врачанеца.

Въпреки че минаха месеци и страстите се успокоиха, Тото все още търпи последствията от скандала. Той твърди, че телевизиите все още не искат да пускат песните на "Скандау".

Тити забърка голямата каша

„Това, че много хора имат едно мнение, не означава, че то е правилно. На мен много хора ми казаха, че не трябва да правя подкаста. Аз обаче имах друго мнение и продължавам да го правя, защото имам цел. Ако ви трябват мнения, вземете си от фейсбук", категоричен е Тото, който не вижда проблем в това, което е направил.

В момента певецът разчита изцяло на спестявания, които натрупа в последните години. През 2017 г., малко след като спечели "ВИП Брадър", брадатият рапър заедно с дуетната си половинка Лъчо прибираше по едва 1000 лева на участие. После тарифата му рязко скочи 6 пъти, а рекордът му е 17 хиляди за да пее на абитуриентския бал на невръстна мутреса.

Сега Тото се е върнал в изходна позиция и никой не ще да го наеме за повече от 3 бона. А и ангажиментите се броят на пръсти.

Монетаризацията от канала му в ютюб, който правеше по 200-300 хиляди гледания на подкаст, се равняваше на не по-малко от 10 бона на месец, които също отидоха по дяволите след скандала.