Само в Lupa.bg: Този уби мъжа на съдийката, в събота наръгал 4 пъти младеж (СНИМКА)

Пуснали психаря, като го определили за хулиган

Новини
12:00 - 27 Октомври 2023
9011
Само в Lupa.bg: Този уби мъжа на съдийката, в събота наръгал 4 пъти младеж (СНИМКА)

Медията ни намери снимка на психично болния мъж, който погуби съпруга на съдия Галя Златева в Нова Загора, който разбрахме, че се казва Боян. Научихме още, че убиежцът му е наръгал в събота четири пъти младо момче.

"На 21/10/23г. събота сутринта синът ми бе наръган четири пъти с по 7см дълбочина в тялото от това лице на снимките и неговото наказание бе хулигански подбуди пуснат след 24 часа и без чувство за безнаказаност днес той погуби вече един човешки живот ще се разбере днес по късно !!! Полиция,прокаротура спите ли???? Това питам само???До когаааааа???Да знам???Днес се случва на мен а утре може и и на вашите деца!!!", твърди бащата на пострадалото момче Живко Желязков.

Най-вероятно този път на килъра няма да се размие след като преди това са го изкарали само хулиган, нападайки млад човек. 

"Всяка вечер пред ,,Ларго,, е черно. Крещят,въртят гуми ,ядат,пият,продават си весели прахчета и след тях остава кочина. Всъщност,на никой не му се занимава с тях- полицаите си правят пас, управниците също.Всеки ден някой пише в тази група за кочината пред Ларго- нима никой не го е видял? Интересно ми е как,след публикация за счупена пейка се реагира светкавично, но това се неглижира и всъщност не е проблем...Жалко и много тъжно!", казва друг гражданин.