Само в Lupa.bg: Убиецът на Ферарио Спасов бачкал за най-големите местни мафиоти

Начо Панталеев се е занимавал с всевъзможни дейности, забранени от закона

Новини
17:15 - 13 Ноември 2023
12708
Само в Lupa.bg: Убиецът на Ферарио Спасов бачкал за най-големите местни мафиоти

Интересни подробности се появиха около убиеца на Ферарио Спасов. Оказа се, че 24-годишният Начо Пантелеев, известен с тъмния си ореол в град Лясковец, е разнородна личност. Хората в града твърдят, че няма дейност, забранена от закона, с която той да не се е занимавал.

Още нещо - Панталеев има сериозни протекции от местни мафиоти и полицаи.

"Собственикът на автомобила, с който беше убит Ферарио Спасов, е на небезизвестния на търновци Марин Маринов - Бенджи. Също, с множество сигнали за демонстративно шофиране с високи скорости. Пробите за наркотици, са отрицателни, естествено! Въпреки, че цялото ОДМВР Велико Търново знае какво количество кокаин минава през носа и кръвта на тези "общественици", но...", сподели пред Lupa.bg жител на Лясковец, пожелал анонимност.

Оказа се, че други от дейностите, с които се е препитавал Панталеев, е пласирането на дрога и че е работил за други големи имена в бранша в района.

Иначе демонстративното и скоростно шофиране по българските пътища е практика за Начо Панталеев. Най-вече в централната градска част на град Лясковец и на Велико Търново, където преди година беше убито 15-годишно дете на главна улица в малкия град под Петропавловския манастир.

Пак тук, на този път София - Варна, две момчета от Стражица намериха смъртта си. Шофьорът е на свобода.

Пак на този път, при село Джулюница, преди 7 години беше убит 18-годишният Йордан Лалов, а други четирима до ден днешен се възстановяват от катастрофата, причинена от Ивайло Пейков - Барабанчика.

"Бог да прости Ферарио Спасов! Мургав джигит, познат на органите - Начо Пантелеев, на 24 г. от Лясковец, го връхлетял с над 150 км в час, на мокър път, край Шереметя в събота вечерта. Белият спортен мерцедес е ударил отзад и буквално е изхвърлил синия голф на Спасов на повече от 60 м. Дано има справедливост и парите не решат присъдата, както често се случва", споделя във Фейсбук Стилян Найденов.