Само в Lupa.bg: Васил Драганов залюби Ева Тепавичарова след раздялата с жена си

Актьорът от няколко месеца има връзка с колежката си, с която навремето играеха любовници в "Столичани в повече"

Нещо за четене
21:49 - 23 Февруари 2023
98600
Само в Lupa.bg: Васил Драганов залюби Ева Тепавичарова след раздялата с жена си

Актьорът Васил Драганов, който вече цяла седмица не слиза от страниците на вестниците и челните позиции на сайтовете с покъртителните подробности около зрелищната раздяла със съпругата си Андреа, от няколко месеца има нова връзка, научи сензационно Lupa.bg от негови колеги. Публична тайна в арт съсловието е, че Васко е гадже с колежката си Ева Тепавичарова.

Васил Драганов и Ева Тепавичарова като Радко Чеканов и Йовка в сериала "Столичани в повече". дали пък първите искри не са прехвърчали още на снимачната площадка?!

"Те имат връзка поне от половин година. Непрекъснато са заедно. Не знам дали живеят под един покрив, но е напълно възможно. Даже не крият, че са двойка", заяви пред наш репортер техен колега. Думите му бяха потвърдени и от още няколко актьори. Бившата съпруга на Драганов - Андреа, също потвърди пикантната вест. Тя е учудена, че Васил заявил в няколко интервюта, че след раздялата им е сломен и не може да допусне жена до себе си, при положение, че има отношения с колежката си Ева Тепавичарова.

"Няма да отговаря на въпроса ви. Това е личен живот. Да, имам нова връзка, но не желая да навлизам в подробности. Все още отношенията ни са в началото, не искам да го обсъждам в медиите", заяви пред Lupa.bg Васил Драганов.

Любопитна подробност е, че Васил Драганов и Ева Тепавичарова играеха любовници и на екрана. Двамата изпълняваха ролите на Радко Чеканов и Йовка в сериала "Столичани в повече" преди над 10 години. Явно още тогава между тях се е зародило нещо повече от стандартните професионални отношения. Васил Драганов обаче се кълне, че по време на целия си брак с Андреа й е бил верен.