Само в Lupa.bg: Васил Терзиев го раздава тежкар, приема гостите си седнал

Да не стане скандал като с Урсула и Реджеп Ердоган?

Ексклузивно
12:45 - 01 Декември 2023
6095
Само в Lupa.bg: Васил Терзиев го раздава тежкар, приема гостите си седнал

Още не са изминали и 3 седмици откакто Васил Терзиев пое поста кмет на София и от "Московска" вече заприиждаха първите пикантни слухове за поведението на бизнесмена в новата му роля на градоначалник. Според актуалната клюка Ай Ти милионерът го раздавал изключително тежкарски и посрещал гостите в кабинета си без да стане от креслото.

Независимо дали при него влиза дама, колега, могъщ бизнесмен или политически сътрудник, Терзиев не се помръдвал от мястото си, за да посрещне госта, а поздравявал само с императорско кимване с глава. Докато посетителите му били принудени да стоят прави в подножието на "трона".

Поведението на Терзиев не е чак толкова шокиращо, но било в ярък разрез с досегашните порядки в кметството. Предшественичката на Васил - Йорданка Фандъкова, като жена от народа, винаги скачала и само дето сама не правела кафе на гостите.

Злите езици напомнят, че подобно поведение предизвика преди година и половина международен скандал. Тогава турският президент Реджеп Ердоган покани Шарл Мишел да седне на среща с ръководството на ЕС, а Урсула фон дер Лайен остави да стои права като наказана.