Само в Lupa.bg: Вижте как обвиняемите Арабаджиеви гъзареят по жълтите павета (СНИМКИ)

Баровците гледаха да не парадират с лукс, след като в края на юни специализираният съд намали гаранцията им от 500 000 лева само на 100

Общество
16:30 - 30 Август 2022
17027
Само в Lupa.bg: Вижте как обвиняемите Арабаджиеви гъзареят по жълтите павета (СНИМКИ)

Пуснатите на свобода под гаранция от 100 000 лева Ветко и Маринела Арабаджиеви бяха изловени от бдителния обектив на Lupa.bg на разходка из жълтите павета в центъра на София. Тузарското семейство паркира доста скромен за стандартите си мерцедес AMG за около $110 000 преди тура си из столицата.

Както винаги, Маринела направи впечатление с ексцентричното си облекло. Тежки кожени боти с лъскави закопчалки и огромни платформи посред август впечатляваха в избрания от милионершата екип. Слънчевите очила "Оф уайт", отново доста скромни за около 600 лева, украсяваха главата на дамата.

Ветко и Маринела се движеха в компанията на известния бизнесмен Щерю Арабаджийски - едно от големите имена в родния автобизнес, отдавнашен съдружник с Петко Димитров и бивпата дясна ръка на Николай Гигов - Иво Тонев.

Едва ли е изненада, че Арабаджиеви гледаха да не парадират с лукс, след като в края на юни специализираният съд намали гаранцията им от 500 000 лева само на 100. Аргументът беще инфлацията и увеличените разходи на домакинствата.