Само в Lupa.bg: Вижте "котето" на Мис България (СНИМКИ 18+)

Нещо за четене
13:10 - 09 Септември 2021
16215
Само в Lupa.bg: Вижте "котето" на Мис България (СНИМКИ 18+)

Мис България 2019 Радинела Чушева лъсна с нова провокация. Бившата адреналинка показа най-милото си и без срам пусна кадър с къса рокля, а под нея е без бельо, забеляза Lupa.bg. По-наблюдателните последователи на Ради забелязаха най-интимния й орган, който се вижда без проблем на част от снимките. 

Силиконката, чийто профил в инстаграм често прилича на порно сайт, никак не се впечатлява от голотиите си, а дори се радва, когато се излага с пошли снимки. Чушева мечтае за телевизионна кариера и да бъде водеща на предаване, но за момента се задоволява с пътувания из целия свят и ласките на 60-годишен дядо, който е гаджето й. 

Бившата адреналинка от „Господари на ефира” винаги отговаря уклончиво на въпроса дали е обвързана. В началото твърдеше, че няма приятел, после лъжеше, че е само 10 години по-възрастен от нея, а накрая се оказа, че спи с мъж на поне 65 лазарника, докато тя е едва на 24. Възрастовата разлика от над 40 години явно я притеснява, затова и се стреми да запази в тайна отношенията си със старчока.

Когато беше обявена за Мис България тя получи остри критики заради заради корекциите, които има по лицето и тялото си. Това обаче не я впечатлява.