Само в Lupa.bg: Внимание! Изроди искат да унищожават мотористи!

Убийци залагат капани по всевъзможни пътеки за екстремно каране

Ексклузивно
16:22 - 25 Август 2020
6419
Само в Lupa.bg: Внимание! Изроди искат да унищожават мотористи!

В опитите да бъде ограничено нещо или да бъде спряно, хората не мислят и правят какви ли не неща. Такъв е и поредният случай - опит за убийство на мотористи и колоездачи в гората.

В Пирин планина в Банско изроди-убийци заложили редица капани за мотористи и колоездачи, дръзнали да карат екстремно и да се наслаждават на високата скорост.

Явно това е пречка за някой, който не мисли какви биха могли да бъдат последиците - фатални! С висока скорост, преминавайки през такъв участък, на който има опъната бодлива тел, шансът да се оцелее е минимален.

"Внимание, мотористи! Тази снимка я направих на връщане от Конаревската поляна. Бракониерите са готови на убийство и на всяка цена, само за да запазят тишината от рев на мотори в планината.

Тази бодлива тел не беше сложена да спре, а да убие моторист! Всеки знае какво ще се случи на човека, когато телта попадне във врата на ездача.

Махнахме я с един приятел. Внимавайте откъде минавате! Възможно е да има и други такива капани по пътеките за екстремно каране в Пирин", написа във фейсбук Добрин Пиликов, който се постара да разпространи съобщението във възможно най-много групи.

"Със сигурност може да откъсне част от тялото на човек. В случая тук става дума за главата, тъй като капанът е поставен на нивото на шията, когато мотористът е върху своя мотор. Такива трябва да бъдат вкарвани в затвора, защото това си е опит за убийство и то предумишлено!", заяви пред Lupa.bg Никола Тодоров - любител на високите скорости с мотор.