Само в Lupa.bg: Закопчаха лимузината на Кирил Добрев със скоба

Заместникът на Корнелия Нинова се поциганил за 1 лев в "зелена зона"

У нас
22:50 - 28 Юни 2019
11005
Само в Lupa.bg: Закопчаха лимузината на Кирил Добрев със скоба

Зам.-шефът на БСП Кирил Добрев се изръси с 30 лева за махане на "скоба" от суперлуксозния си автомобил, след като пропусна да плати за престоя си на "зелена зона" в столичния квартал "Лозенец", видя бдителното око на репортер на Lupa.bg.

Мерцедесът последен модел, паркиран в една от тесните улички на тузарския квартал, се сдоби с грозното жълто съоръжение, след като собственикът му "забрави" да сложи талонче или да изпрати есемес до системата за паркиране на стойност от едва 1 лев за час престой. 

Лимузината бе паркирана коректно, но ползвателят й явно е решил да мине тънко и да спести осчетоводяването, което доведе до поставянето на "скоба". Минувачи коментираха, че явно касата на БСП наистина е на червено, щом заместникът на лидера й Корнелия Нинова не може да извади монета, за да заплати на служителите от Центъра за градска мобилност полагаемото за ползване на паркомясто в района, при това - от по-евтините.

"Иначе може да налива бензин за такава кола, която харчи над 15 на 100 градско", цъкаха с език те при вида на "скобата" върху лачения автомобил. 

След като чинно си плати глобата, Добрев отпраши бързо в централна посока, видя още нашият репортер.

Снимка: Lupa.bg