Само в Lupa.bg: Заплашили бизнесмен да не пропее пред Мая

Политика
14:10 - 17 Май 2021
11369
Само в Lupa.bg: Заплашили бизнесмен да не пропее пред Мая

Вторият бизнесмен, който трябваше да се яви със скандални разкрития пред комисията за ревизия на предишната власт, е бил заплашен да не ходи при депутатите, довериха пред Lupa.bg запознати. Става дума за Младен Милков от Велико Търново, за когото писахме преди седмица.

Окуражен от признанията на аграрния бизнесмен Светослав Илчовски, Милков трябваше да е следващият, който да разкрие скандални неща за бившия премиер Бойко Борисов и кръга около него.

Името на Младен Милков беше споменато от самия Илчовски по време на интервюто му пред Сашо Диков. Пред камерата земевладелецът заяви, че Милков също е бил рекетиран - за 12 млн. лв., и всеки момент ще събере смелост да разкаже за натиска върху него.

Същият ден пред комисията, оглавявана от Мая Манолова обаче, вместо него се появи друг предприемач - Павел Стоименов, собственик на "Агро Бел 2001".

Появата му изненада даже и пиарите на ГЕРБ, които го попитаха той ли е Младен Милков от Велико Търново.

Все още няма конкретна информация кой точно е заплашил Милков, но след анонса на Светослав Илчовски можем да предположим, че това са същите хора, които са притиснали и самия Илчовски.