Само в Lupa.bg: Защо е бясна Лили Иванова? (необработени снимки)

Фотоси резкриват как реално изглежда естрадната икона

Новини
19:44 - 17 Декември 2023
23962
Само в Lupa.bg: Защо е бясна Лили Иванова? (необработени снимки)

Лили Иванова е бясна, след като необработени снимки от концерта й в зала 1 на НДК заляха социалните мрежи. Естрадната примадона принципно забранява на нейните спектакли да бъдат правени фотоси, понеже не я представят в желаната от нея светлина. По тази причина не се допускат фотоапарати, а всички гости са многократно приканвани да не ползват телефоните си и да не правят снимки с тях.

В петък вечерта обаче някои хора нарушиха забраната и публикуваха кадри от концерта, заснети от тях самите, на които Лили Иванова изглежда така, както по принцип си изглежда. Естрадната легенда, която догодина навършва достолепните 85 години, е с коремче и паласки, а лицето й, разбираемо, е като на възрастна жена.

Снимка, направена с телефон, на концерта на Лили Иванова в петък вечер в зала 1 на НДК

Чак днес в официалния фейсбук профил на певицата се появиха снимки, направени от нейния екип. На тях тя изглежда съвършено различно - всички бръчки са старателно изгладени, а неравенствата около талията са "изсмукани". Все едно са снимани напълно различни хора!

Звездата на родната музика била доста ядосана, че в медиите са разпространени кадри, които я показват по начин, който тя не би желала. А всеки читател може да си направи изводите сам.

Снимка, която бе публикувана днес на официалната страница на Лили Иванова във Фейсбук. Всички несъвършенства са коригирани с фотошоп

Лили Иванова по време на концерта си в НДК. Снимката е необработена и е направена с телефон

Лили си почива в една от паузите