Само в Lupa.bg: Жената на Коко Динев катастрофира (СНИМКИ)

Актуални новини
21:22 - 05 Май 2020
20771
Само в Lupa.bg: Жената на Коко Динев катастрофира (СНИМКИ)

Последната жена на бизнесмена Коко Динев - Антония, катастрофира в София, научи репортер на Lupa.bg. В късния следобед знойна красавица се "засили" към моста на улица "Черковна" в посока булевард "Мадрид" и не успя да прецени дистанцията до колите пред нея и с луксозното си беемве помете нищо неподозираща дачия. А по наша информация това е била именно Антония. След това удареното возило пък "закачи" друг автомобил отпред и така мелето общо включи шест мпс-та. 

Антония прекара с малката си дъщеричка Ана повече от час, за да чака патрул на пътна полиция заедно с останалите участници в ПТП-то, а междувременно се видя, че предницата на мощната й кола е смачкана до неузнаваемост и се налага ползването на репатрак за извозването й към доверен на милионера Коко Динев сервиз. 

По наша информация последната изгора на баровеца е карала доста бързо и не е успяла да натисне педала на спирачката достатъчно навременно, за да предотврати сблъсъка. Не е изключено обаче едногодишното момиченце, прилежно завързано за столчето си на задната седалка, да е разсеяло майката и така да се е стигнало до сблъсъка. Пострадали при неприятната катастрофа няма, но заради смачканите ламарини се образува задръстване на и без това неремонтирания мост.