Самоуби се синът на култовия актьор Майкъл Медсън

САЩ
00:41 - 26 Януари 2022
10548
Самоуби се синът на култовия актьор Майкъл Медсън

Самоуби се синът на култовия актьор Майкъл Медсън. Той бил открит с огнестрелна рана в главата на хавайския остров Оаху.

"Мога да потвърдя, че Хъдсън Лий Мeдсън, на 26 години, е починал от огнестрелна рана в главата при предполагаемо самоубийство на остров Оаху", каза говорителка на отдела за съдебна медицина в Хонолулу.

61-годишната майка на Хъдсън, ДеАна Медсън, веднага е отпътувала за Хавай. Хъдсън и неговата съпруга Карли живеят от август 2019 г. в Уахиава, на остров Оаху, Хавай. Хъдсън служи в армията на САЩ. Бил е и в Афганистан.

Медсън беше базиран в казармата "Schofield" в Оаху, дом на 25-та пехотна дивизия, и миналия март беше повишен.

Преди седмица, на 15 януари, жена му Карли претърпя операция и благодари в социалните мрежи за неговата подкрепа. "Искам да поздравя моя невероятен съпруг! Вчера имах операция за отстраняване на тумор от едната ми гърда и той през цялото време ми помагаше. Донесе ми донесе цветя, удобна пижама, любимите ми бонбони и картичка! Помага ми и да се възстановя", казва младата жена.

Двойката се срещна през 2017 г., след като приятел на родената в Минесота Карли ги запознал. Той също бил военен.

Хъдсън й предложил през ноември 2017 г., падайки на колене на върха на "Pike's Peak" в Колорадо. Оженили се през 2018 г. Скоро след това той се връща на служба в армията.

Майкъл Медсън има общо седем деца, сред които една дъщеря. Медсън и Тарантино са си сътрудничили в многото филми, включително "Глутница кучета" и "Убий Бил". Медсън има 324 участия във филми зад гърба си, снима и у нас в "Бензин" на Асен Блатечки.