Самоубилата се Каролин Флек била гадже на принц Хари

Свят
15:49 - 17 Февруари 2020
3489
Самоубилата се Каролин Флек била гадже на принц Хари

Известната британска телевизионна водеща Каролин Флек беше открита мъртва в апартамента си в Лондон през уикенда. Английската общественост е разтърсена от факта, че 40-годишната красавица сама е отнела живота си, а в таблоидите не спират да излизат интересни подробности за личния й живот.

Оказва се, че през 2009-а година шармантната дама има кратка връзка с вече бившия наследник на британската корона принц Хари. Самата тя коментира раздялата им така: "Когато медиите научиха, че излизаме заедно, това беше краят. Осъзнах, че вече никога няма да бъде Каролин Флек - телевизионната водеща, а вече съм Каролин Флек, гаджето на Хари. В никакъв случай не можеш да си го причиня."

Блондинката е сложила край на живота си часове след като е получила любовни обяснения за Свети Валентин от приятеля си Люис Бъртън. Наскоро Каролин се отказа да води първото зимно издание на шоуто „Островът на любовта”, след като срещу нея бяха повдигнати обвинения в нападение след скандал с гаджето ѝ. Флек беше последно видяна в съда през декември, където тя пледира невинна по обвиненията в нападение. Тя беше пусната под гаранция и чакаше началото на своя процес, който трябваше да стартира на 4 март.