Самуил Петканов: Искам да купувам гласове! Ама нямам прякор

Шоу
15:42 - 01 Октомври 2024
1900
Самуил Петканов: Искам да купувам гласове! Ама нямам прякор

Бащата на забавната интернет платформа "НЕ!Новините" Самуил Петканов заяви, че иска да се включи в купуването на гласове. Спира го обаче липсата на подходящ прякор.

Ето как Самуил помоли за помощ феновете си в социалните мрежи:

Искам да стана брокер на гласове, но ми трябва помощ да си избера прякор, за да се впиша в гилдията. Имам следните идеи засега:

1. Самко Асансьора - Доста очевидно, но работи. Ще ми се малко по-творчески подход. 

2. Оръфлека - Има повече престиж, но и лингвистичен спор дали не трябва да е Оръфляка, медиите може да ме бъркат и да не се индексирам добре в "Гугъл".

3. Бобан - Връзката е, че в "Ти си знаеш" се точкуваме с бобчета, но масово това няма да се знае, защото предаването има двама слушатели и половина. Хората ще си мислят, че имам нещо югославско и ще ми бъде по-лесно да имам домашен любимец тигър. 

4. Малкия Кючек - Тук залагаме изцяло на стратегията, че ако аз съм Малкия, значи има някъде и Голям, и ако не се разбереш с мене, идва той. Интимидация. 

5. Сополите - Отвратителните телесни прякори се дават с красиви истории, от които нормалните хора настръхват. Тука може да пуснем слух, че звездата ми е изгряла в края на 90-те, когато съм удавил конкурент в собствените му сополи. 

6. Самуил де Медичи - тука имаме многопластовата претенциозност на мафиота: италианска жилка, вероятно е да имам роднини в Коза Ностра, но и препратка към това, че съм ценител на изкуството и историята, а не някакъв квартален калтак. 

7. Барбатроса - Албатрос ли е, Барбадос ли е, никой не знае, но и не смее да попита, защото може да се окаже, че не мога да чета и ако ми закачиш тая страна на комплексите, може да загубиш ухо. 

8. Чакъла - защото съм по-голямо ухо от Песъка.

9. Плешивката - Обаятелни са просто прякорите, които идват от най-очевидната даденост на човека, както и тези, дето са със сбъркано съгласуване по род. 

10. Петканестия - Никой няма идея какво значат деривативните от истинските имена прякори, може би е мързел, може би е безличие, може би е за добро пък, не бива да игнорираме модите, само защото не ги разбираме. 

Моля да коментират само хора, които ще продадат гласа си на заводски цени, не сте Лайза Минели.