Сандов вече събира преференции

Политика
11:58 - 31 Август 2022
1755
Сандов вече събира преференции

Бившият вицепремиер Борислав Сандов (съпредседател на Зелено движение, коалиционен партньор на ДБ - б.р.), който влезе първенец в листите на десницата за вота на 2 октомври, вече започна да събира преференции във фейсбук.

"Запътили сме се към поредните важни за страната ни избори, на които отново ще можем заедно да решим накъде и как вървим като общество.

През последната година бях ваш представител в Народното събрание и в Правителството на България, воден от кауза и дълг, отстояващ принципи за благоденствието и устойчивото развитие на нашата държава, с нейните хора и природа.

Ситуацията в Европа и света сега е особена - война на "Стария континент" и икономически последствия от нея, климатична криза и природни бедствия, бежанци и мигрантски поток, както и много други проблеми. Но също така ситуация на енергийна и дигитална трансформация, технологична революция и зелен преход, което ни дава и уникални възможности да направим България още по-богата, независима и модерна държава.

Проблемите, както и решенията, зависят до голяма степен от политиците, а ние пък зависим от подкрепата на хората, във времето преди и след изборите, както и в самия изборен ден.

Вярвам, че мога да допринеса още повече за нашата страна и нашето общество. Надявам се вие също да вярвате в това и да ме подкрепите в тези важни избори. Отново водя листата на Демократична България в Монтана, а в София ще търся подкрепа с преференция този път в районите Средец, Оборище, Слатина, Подуяне, Сердика, Искър, Възраждане и Кремиковци", написа Сандов още преди официалния старт на предизборната кампания.