Санкции: Руския пуска аналог на „Инстаграм”

Техномания
15:22 - 16 Март 2022
2636
Санкции: Руския пуска аналог на „Инстаграм”

Онлайн маркетинг експертът Александър Зобов обеща да пусне руския аналог на Instagram с познатите функции под името Rossgram на 28 март. За обикновените потребители достъпът ще бъде отворен през април 2022 г., съобщи той в официалната общност на проекта, предава ТАСС.

„На 28 март 2022 г. руският аналог на Instagram ще бъде пуснат с обичайната функционалност и мобилни приложения за Android и iOS. Достъпът ще бъде отворен за обикновените потребители през април 2022 г.“, се казва в описанието на общността.

Rossgram ще има и допълнителни инструменти за приходи за потребителите - платен достъп до съдържание, функция за набиране на средства, програма за препоръчани препоръки и други, уточняват в общността.

Социалната мрежа работи и върху функцията за прехвърляне на данни от Instagram. Първо, достъпът ще бъде отворен за топ блогъри, спонсори и инвеститори, през април - за други потребители, които все още могат да попълнят формуляр на уебсайта на социалната мрежа, за да уведомят за стартирането на социалната мрежа.